Pàgines

diumenge, 25 de novembre del 2012

Resum última assemblea contra retallades


Benvolguts pares i mares,
us resumim l'última assemblea a la plaça del Castell:


Propostes i accions de lluita durant aquestes 4 setmanes:


- A la plaça del castell, hem estirat uns llençols grocs al terra, i en ells hem escrit amb retoladors diferents missatges (per ex. SOS EDUCACIÓ, NO RETALLEU EL NOSTRE FUTUR, JA N'HI HA PROU DE RETALLADES...). Han participat mestres, pares i alumnes en escriure i pintar aquests llençols.

- Hem proposat penjar aquests llençols en les entrades de l'escola de la Garalda, el dia que acordem de la propera setmana (abans hauríem de resseguir les lletres i dibuixos amb pintura permanent per a que aguanti l'hivern quan plogui, a l'escola en tenim).

- Hem proposat repartir una circular a les famílies on s'expliqui que:

* Cada últim dimarts de mes, es farà una assemblea al Castell i es convida a tothom que vulgui a participar en ella
* Anunciar que la primera activitat ha estat fer aquests llençolsi que es penjaran a les entrades de l'escola
* Anunciar que les dues properes mesures seran:

- Elaborar unes plantilles petites grogues amb un missatge reivindicatiu per tal de posar-les/enganxar-les als cotxesdel poble (AQUESTA MESURA SERÀ LA MÉS IMMEDIATA)

- Animar a qui vulgui, a decorar el seu balcóamb pancartes/llençols semblants als que hem fet avui

- Penjar al voltant de l'escola petits cartells anunciant les assemblees i mica en mica anar-los penjant pel poble (en cas que a la propera assemblea vinguin representants d'altres centres i també ho vulguin fer a les seves proximitats).

- Hem proposat buscar un espai diferent a la plaça del Castell de cara al hivern, per exemple si es pogués fer a la nostra escola de 17h a 18h aproximadament.

- Hem proposat, que els mestres representants de La Garalda, assisteixin a les assemblees fent TORNS, per tal que no sempre vagin els mateixos mestres, tothom que vulgui i pugui participar es pot oferir per entrar en la roda, sabent que li tocarà anar-hi un dimarts al mes cada cert temps.

- Hem proposat que a la següent assemblea, tornarem a fer una altra pluja d'idees i d'accions (poques i concretes) per dur a terme al mes següent.

- Hem fet fotografies d'aquest acte per tal de penjar-les a la web i facebook.

- Els pares i mares presents, s'han ofert per tal d'ajudar-nos en totes aquestes accions de lluita en algun migdia que al claustre de la Garalda li vagi bé reunir-se, i entre tots dur a terme aquestes accions. Estan a l'espera que els hi diguem quin dia, un cop nosaltres (per comissions) ho decidim. Així que hauríem de trobar un migdia per fer això: resseguir amb pintura els llençols, preparar circular, preparar plantilla pels cotxes, cartells anunciant assemblees, penjar les notícies a la web i facebook...

- També s'ha preguntat si seria possible tornar a fer una altra comanda de samarretes grogues.

Us mantindrem informats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada