Pàgines

dilluns, 12 de novembre del 2012

Casal d’Estiu a l’Escola La Garalda


Benvolguts tots,

L'AMPA La Garalda ha rebut una carta per part de la Generalitat, sobre el resultat de la inspecció que es va realitzar per part d’un tècnic acreditat durant la realització del Casal d’Estiu a l’Escola La Garalda el passat mes de juliol.

Voldríem felicitar a tots els que varen participar en l’organització i realització del mateix, ja que el resultat d’aquesta inspecció va ser satisfactori i des d’aquest departament se’ns insta per a continuar treballant en aquesta línea, la qual cosa especialment als membres de l’AMPA ens anima a continuar dedicant temps en l'organització d'activitats de les que es puguin beneficiar els nostres fills.

Agraïm també a la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament, la Direcció de l’Escola La Garalda i a l’empresa 7 i Tria haver-nos facilitat la realització i organització del esmentat Casal.

L'AMPA som tots, i treballem pel benefici dels nostres fills !
 
 
 

1 comentari:

  1. Això sempre anima a seguir endavant i fer la feina amb la mateixa il•lusió i entusiasme de sempre.
    Per part nostra, també agrair-vos a vosaltres i a la direcció de l’escola la vostra col•laboració i disponibilitat sempre que ho hem necessitat, esperem poder seguir treballant conjuntament durant molt de temps.
    7 i TRIA

    ResponElimina