Pàgines

dijous, 21 de juny del 2012

PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT !!!

l'AMPA La Garalda ha participat avui a la reunió "S.O.S PROU RETALLADES", i volem fer una crida a tots els pares i mares a participar-hi tots els dimecres a les 19h a la plaça del CASTELL de Pallejà, on farem una rotllana amb tots els participants, quants més siguem, més soroll farem !
PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT !!!

COMANDA i PREUS ROBA


Comanda i preus roba, imprimiu-vos el full COMANDA DE ROBA per demanar-ne...
No dubteu en contactar amb nosaltres per qualsevol dubte !


  

QUOTA AMPA, QUOTA SOCIALITZACIÓ LLIBRES i PREUS LLIBRES

QUOTA AMPA, QUOTA SOCIALITZACIÓ LLIBRES i PREUS LLIBRES
No dubteu en contactar amb nosaltres per qualsevol dubte !

dilluns, 18 de juny del 2012

La ILP 6a hora arriba a les 62.244 signatures !!!

La ILP 6a hora per a tothom arriba, fins al moment, a les 62.244 signatures i continuem sumant !!!

Barcelona, 15 de juny de 2012

Us informem que hem arribat a les 62.244 signatures de la ILP 6a hora per a tothom. Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català, una fita que ens omple de satisfacció i que no hagués estat possible sense l'esforç i l'ajut conjunt de les AMPA i de cadascun de vosaltres. A hores d'ara, continuem rebent plecs signats d'arreu del territori català.


Volem traslladar el nostre més sincer agraïment a totes les persones implicades i felicitar-nos per l'èxit d'aquesta iniciativa impulsada per la FaPaC, per les famílies de l'escola pública catalana. Haver superat les 50.000 signatures necessàries per tirar endavant la ILP ens reafirma en el nostre objectiu de seguir treballant per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català.


Tot i el bloqueig que va patir la ILP, durant aquests darrers mesos hem continuat el procés de recollida de signatures a tot el territori segons teníem previst. Ho hem fet gràcies als més de 300 fedataris acreditats pel Parlament i gràcies als voluntaris que han compartit aquesta lluita. En tot moment, hem utilitzat els plecs oficials i validats en el procés legal que s'estableix per a una iniciativa legislativa popular. Estem convençuts que si no s'hagués aturat la ILP hauríem superat les 120.000 signatures.


Properes accions:

Dijous vinent 21 de juny, a les 15.30h, farem entrega en el Parlament de Catalunya del total de signatures recollides en un acte simbòlic amb el qual volem que es faci visible que hem aconseguit la nostra lluita malgrat el vet del Govern. FEM UNA CRIDA A TOTS I TOTES A PARTICIPAR EN L'ACTE PERQUÈ VOSALTRES SOU ELS PROTAGONISTES. Tots aquells que vulgueu fer-nos costat hi esteu convidats a compartir aquest moment tan significatiu.

La setmana vinent interposarem un recurs d'empara davant del Tribunal Constitucional davant l'anul·lació d'una ILP inicialment acceptada per la mesa del Parlament, ja que considerem que afecta la nostra llibertat democràtica.

Hem demanat a tots els partits amb representació parlamentària que adoptin aquesta iniciativa per fer possible un debat en el marc del ple del Parlament de Catalunya. Estem mantenint converses amb cadascun dels grups.


Reiterar-vos novament el nostre agraïment a cadascun de vosaltres. Hem aconseguit sumar!

Per l'educació pública de qualitat i per a tothom!

dimarts, 12 de juny del 2012

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES CURS 2012-13

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES CURS 2012-13   Us volem informar de que per al curs vinent hem aconseguit la subvenció de l’Ajuntament per a continuar amb la socialització de llibres, que ja fa uns anys que duem a terme a la nostra escola i que està funcionant força bé. Aquest tema ha sigut un dels principals als que hem dedicat gran part dels nostres esforços i temps durant aquest curs, ja que representa un gran estalvi econòmic per a cada família de l’escola. Malgrat que l’ajuda és més petita que en altres cursos, la insistència per part de la comissió de llibres i el representant de l’AMPA a l’Ajuntament, finalment ha donat resultat i es materialitzarà en una subvenció que farà que l’import a pagar per la compra dels llibres dels nostres fills sigui bastant més reduït que la que hauríem de pagar si no tinguèssim aquesta socialització.   Des de l’AMPA continuarem lluitant i dedicant tot el temps que sigui necessari per a allargar la socialització de llibres el màxim possible per a benefici econòmic de totes les famílies de l’escola i en definitiva, per al benefici educatiu dels nostres fills.   Moltes gràcies i salutacions,                                                                                 AMPA LA GARALDA